У попередньому числі нашої газети ми вже публікували склад молодіжної збірної України (U-21, тренер Павло Яковенко), яка вирушила на товариські матчі з грецькими футболістами. Першу зустріч проти місцевих однолітків українці завершили з рахунком 0:0. Раніше планувалося, що вони проведуть матч проти олімпійської збірної Греції. Однак ця команда під керівництвом нового тренера готується до стартів за індивідуальною програмою. Тож нашим футболістам протистояли гравці 1983—1984 років народження, з яких буде укомплектовано «молодіжку» для участі у змаганнях нинішнього сезону.

За словами асистента тренера команди Геннадія Литовченка, в першому таймі наші трохи поступилися ініціативою. Однак у другому діяли значно гостріше і мали кілька можливостей для взяття воріт.
На підсумку матчу певною мірою позначилося те, що ми вперше у цьому сезоні грали на природному покритті за температури плюс десять градусів. Перед від’їздом тренувалися у манежі на базі «Динамо» в Кончі-Заспі, а напередодні матчу провели легке тренування на грецькому газоні, — розповів Геннадій Литовченко.
До речі, ця зустріч мала неабияку зацікавленість в уболівальників, адже зустріч транслювали у прямому ефірі на місцевому телебаченні.
Україна: Богуш, Іщенко, Ханас, Чеберячко, Ярмаш, Іванський, Оберемко, Алієв (Рожок,46), Несін (Ситник,46), Воробей, Мілевський.
Сьогодні українська команда проведе ще один матч на землі Еллади.