Легка атлетика
Міжнародні змагання «Sparkassen-Cup». Штуттгарт (Німеччина). Вже перший старт у новому сезоні Івана Гешка, котрий віднедавна мешкає у Чернівцях, став для нього успішним. Він установив зимовий рекорд України на дистанції 1500 м. Бронзовий призер минулорічного чемпіонату світу цього разу фінішував другим після кенійця Паула Коріра (3.37,45) з результатом 3.37,48, що на 0,63 секунди швидше від національного рекорду для приміщень, встановленого самим Гешком 6 березня 2003 року у Греції.
Ось що сказав рекордсмен про своє досягнення:
— У Штуттгарті був хороший і швидкий біг. Дуже сподівався на стартове прискорення, яке стало запорукою рекорду. Високому результату посприяло й те, що цієї зими я вже виконав великий обсяг роботи.
Цікаво, що й попередній сезон вихованець кіцманського тренера Георгія Миронюка розпочав з удалого старту саме в Штуттгарті. І тоді був рекорд — Гешко поліпшив досягнення триразового володаря Кубка Європи Андрія Булковського зі Львова. Між іншим, і свій рекорд 1996 року львів’янин встановив у ... Штуттгарті. Виходить, що це німецьке місто доволі щасливе для українських стайєрів. Хочеться, щоб після яскравого штуттгартського старту Іванів олімпійський сезон пішов не гірше, ніж минулий — найвдаліший у його кар’єрі.
 Дзюдо
Софія (Болгарія). На жіночому турнірі категорії «А» (кваліфікація до олімпійських ігор) українські спортовки не залишилися без медалі. В категорії до 48 кг Людмила Лусникова виборола «срібло». У фіналі вона поступилася Анні Зельме з Польщі. Варто додати, що рейтингові очки заробили на цьому турнірі наші Анастасія Матросова (п’яте місце, до 78 кг) та Наталя Заїкіна (сьоме місце, до 48 кг).
 Хокей
Тренер клубу НХЛ «Торонто Мейпл Лівз» Пет Куїнн очолить збірну Канади на розіграші Кубка світу з хокею, котрий відбудеться з 30 серпня по 14 вересня цього року. Офіційну заяву з цього приводу оприлюднять напередодні матчу «Всіх зірок» НХЛ завтра. Про це заявив президент хокейної асоціації Канади Боб Ніколсон. До речі, Куїнн разом зі своїми асистентами Жаком Мартіном і Кеном Хічкоком привів збірну Канади до золотих медалей Олімпіади-2002 в Солт-Лейк-Сіті. На Кубку світу ця трійця знову буде разом. А посаду генерального менеджера канадської збірної обійматиме легендарний Уейн Гретцький.
 Бокс
Шість професіональних атлетів і тренер сьомого дали свідчення ФБР про те, що їм заплатили гроші за поразки. Як повідомляє Assocіated Press, 1,5—10 тисяч доларів коштувала кожна перемога для боксера-важковаговика з Нью-Йорка Річі (Буйвола) Меліто, в активі якого 27 перемог (25 — нокаутом) та одна поразка. За даними ФБР, ані боксер, ані його тренер і батько Річі Меліто-старший не знали, що їхні суперники падатимуть у потрібний момент. Єдиною людиною, котра виграла в Меліто, став Самсон Соен. Йому, за словами агента ФБА Скотта Гіллеспі (веде цю справу), також пропонували гроші.
Учасники недавнього боксерського свята в Палаці спорту столиці України Володимир Вірчис, Аліна Шатерникова, Олександр Ліхтер (тренер) і Вадим Сафонов. Володимир і Вадим відстояли свої чемпіонські титули, Аліна виграла рейтинговий бій.