Днями у столичному Українському домі відбувся І Міжнародний конкурс юних моделей «Mіnі-model Іnternatіonal-2003». У ньому взяли участь 36 дівчаток та хлопчиків, які приїхали з різних регіонів України, а також Санкт-Петербурга та Ростова-на-Дону. Інформаційну підтримку заходу надавала і наша газета.
Поділ конкурсантів на дві категорії: «Професіонали» та «Відкриття року» був досить умовний, так само, як визнання топ-моделями дітей у віці п’яти чи навіть чотирнадцяти років. Серед них досвідченими манекенниками вважалися ті, хто більше знімався у рекламних роликах, перемагав у різноманітних конкурсах.
Численні глядачі побачили не просто показ мод, а захоплюючу, яскраву виставу. Нудьгувати не було коли, адже на подіумі юні обдаровання вражали своєю майстерністю дефіле, артистизмом та грацією. І навіть якщо когось залишили без стрічки, то купу подарунків отримали всі. Квіти, іграшки, солодощі вручали відомі люди, серед яких один із спонсорів — модельєр Михаїл Воронін.
Найдивовижніші нагороди чекали на трьох переможниць: Анастасію Журавкевич та Лізу Кисельову з Києва і Неллі Толкачову з Ростова-на-Дону. На честь володарок Гран-прі названо зірки, що їх було відкрито Кримським астрономічним центром і які досі не мали назви. Отже, у ніч з 1 на 2 лютого три зірки на небі нарекли: Анастасія, Неллі та Єлизавета.