На прохання лідера соціалістів Олександра Мороза було оголошено 10-хвилинну перерву, і опозиція отримала можливість обговорити пропозиції проведення позачергової сесії 3 лютого. Однак лідери опозиційної трійки більш як годину продовжували свою нараду, а лідери фракцій більшості, не дочекавшись, вирішили розійтися.
В інтерв’ю журналістам соціал-демократ Нестор Шуфрич заявив, що фракції «Наша Україна», СПУ та БЮТ «шукають нові підстави, щоб продовжити протистояння в парламенті».
Він висловив сподівання, що підготовлена політична угода має задовольнити всі «здорові сили, які реально бажають провести політичну реформу». Н. Шуфрич зазначив, що парламентська більшість запропонувала опозиційним фракціям, зокрема «Нашій Україні», дочекатися рішення КС з цього приводу і тоді «повернутися до дискусії».
А фракції «Наша Україна» і БЮТ запропонували більшості свій варіант вимог, серед яких — переголосування законопроекту «Про внесення змін до Конституції України» №4105. Про це в інтерв`ю журналістам повідомив уповноважений представник фракції «Наша Україна» Петро Порошенко.
П. Порошенко також підкреслив, що фракція «Наша Україна» готова до проведення позачергової сесії парламенту.