Футбол. Учора в київському готелі «Національний» відбулася зустріч представників семи асоціацій, які мали скласти і затвердити календар матчів у другій відбірковій групі чемпіонату світу-2006. Данію представляли дві особи, Туреччину і Грузію — по три, Казахстан і Албанію — по чотири, Грецію — п’ять. Серед них головні тренери майже всіх збірних, з якими Україна виборюватиме путівку на фінальний турнір у Німеччині: Шенол Гюнеш (Туреччина), Мортен Ольсен (Данія), Отто Рехагель (Греція), Ганс-Петер Брігель (Албанія), Леонід Пахомов (Казахстан) і Олег Блохін (Україна). Не зміг прибути французький фахівець Анрі Мішель, з яким грузинська федерація досягла лише попередньої домовленості про співпрацю.
Делегації Грузії, Греції, Албанії та Казахстану очолювали президенти національних федерацій. Україну представляли Григорій Суркіс, Олександр Бандурко, Володимир Лашкул та Валерій Мирський.
О 10.00 розпочалося робоче засідання, котре тривало до середини дня. А остаточне рішення стосовно календаря мали ухвалити, коли це число нашої газети вже було підписано у світ. Був варіант із жеребкуванням, якби переговори зайшли у глухий кут. Отже, подробиці про цю важливу подію читайте в наступному числі «Голосу України».
Футзал. Словаччина. Кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи-2005. Група 2. Україна—Румунія. 8:2.