Лижні перегони. Моена-Кавалезе (Італія). Кубок світу. Наша Валентина Шевченко була друга на марафонській дистанції (перегони з масового старту на 70 км). Перша прийшла італійка Габріела Паруцці.
Плавання. Наступний етап Кубка світу на короткій воді відбудеться в Нью-Йорку (29—31 січня). А на попередньому, що днями завершився в Москві, українці домоглися хороших результатів. За традицією блискуче виступала Яна Клочкова, яка виграла золоті нагороди на дистанціях 100, 200 і 400 метрів комплексного плавання. Андрій Сердинов був другий на 50 і 100 метрів батерфляєм. Бронзова медаль дісталася Юрієві Єгоршину (100 метрів вільним стилем).
Футбол. Марсельський «Олімпік», який посідає шосте місце в чемпіонаті і продовжує боротьбу в єврокубках, привертає особливу нашу увагу. Адже в третьому колі Кубка УЄФА (26 лютого і 3 березня) марсельці змагатимуться з дніпропетровським «Дніпром».
Минулої суботи «Олімпік» розчарував свої прихильників: удома, на знаменитому стадіоні «Велодром», у матчі 1/16 фіналу Кубка Франції він приймав столичний ПСЖ і програв — 1:2 (Дроба, 34 — Паулета, 9, Хуан Пабло Сорін, 102).
Москва. Кубок чемпіонів Співдружності. Фінал. «Динамо» (Грузія, Тбілісі) — «Сконто» (Латвія, Рига). 3:1. Голи: Дараселія, 44, Алексидзе, 78, Квірквелія, 85 —Калниньш, 31.
Меморіал Валентина Гранаткіна. Юніори (U-18). Матч за третє місце. Україна—Білорусь. 1:1 (післяматчеві пенальті — 6:7).
Баскетбол. На нас очікує неординарна подія. Саме в Києві 16 березня, як повідомив ексклюзивний директор Євроліги—ФІБА Нар Занолін, відбудеться перший в історії матч усіх зірок, які виступають на турнірі.
У поєдинку All Stars візьмуть участь дві команди по дванадцять гравців кожна. Першу складуть європейці, а їхніми суперниками стануть представники іншого світу. По десять учасників матчу до кожної команди оберуть шляхом голосування на сайті Eurobasket. com уболівальники, а доповнять команди тренери та фахівці.
Стало відомо, що наставник БК «Київ» Геннадій Защук подав у відставку. Новим тренером киян, кажуть, стане італієць Ренато Паскуале, котрий у клубі обіймав посаду консультанта.
Гандбол. Велене (Словенія). Чемпіонат Європи серед чоловіків. Група А. Україна—Росія. 27:29. Україна—Швейцарія. 22:24. Програвши всі матчі у групі, наша команда, на жаль, припинила виступи в турнірі.
Добірку підготував  Віктор БРАНИЦЬКИЙ.