Так охарактеризували Майка Вілларда, презентуючи виставку його живопису «Люди і країни: очима однієї людини». Це спільний благодійний проект компанії «Wіllard Group» і галереї «L-Art», що на Андріївському узвозі.
Майк Віллард — бізнесмен, колишній політичний діяч та журналіст. Очолює рекламне та PR агентство «Wіllard Group». Дев’ять років його життя пов’язано з Україною, і саме дев’ять років тому він, 48-літній, почав писати картини. Віллард не навчався живопису академічно. Іноді здається, що він нехтує законами жанру, шаржує натуру, навіть іронізує. Але фахівці визнають його роботи професійними. Так, господиня галереї Людмила Березницька визначила його стиль як «імпресіонізм —експресіонізм» і «варіації на теми відомих імпресіоністів XX століття». «Нехай у нього недостатньо школи. Але щирість і почуття в цих роботах важливіші за професіоналізм».
Експозиція супроводжувалася аукціоном. Вартість картин — від 200 до 500 умовних одиниць. У перший день продали шість полотен. Виручені кошти автор передасть Бородянському будинку престарілих та інвалідів.