Можливо, серед учасників конкурсу «Євробачення-2004», що відбудеться навесні у Стамбулі, ми побачимо одного з «Иванушек».
Нагадаємо, що Росія — єдина із країн СНД завоювала гарантоване представництво у фіналі «Євробачення-2004». А разом з нею і такі країни, як Австрія, Бельгія, Франція, Ісландія, Ірландія, Велика Британія, Норвегія, Польща, Румунія, Іспанія, Туреччина, Швеція, Німеччина. 14 фіналістів уже відомі. Інші визначаться 12 травня в півфіналі.
Виступ Олександра Пономарьова торік на конкурсі «Євробачення» багато хто вважає провалом. Цього разу випробувати свої сили на престижному міжнародному форумі виявили бажання Ані Лорак — відома своїм нетривалим контрактом з Ігорем Крутим і спробами просувати свої англомовні пісні, а також Руслана, котра співає українською мовою з відверто карпатсько-балканськими мотивами, а це може викликати позитивні емоції у глядачів колишніх Чехословаччини і Югославії.
А ось від Білорусі, імовірно, буде виставлено «Иванушку» Кирила Андрєєва. Він став одним із 59 претендентів, які були зареєстровані в Мінську. Кирило, котрий давно мріє зайнятися сольною кар’єрою, нині став найвідоміший з білорусів і іноземців (у положенні про національний конкурс не обумовлюється громадянство виконавця), які збираються виступити за Білорусь. Якщо Андрєєв пройде у фінал, йому доведеться підписати контракт із білоруським телебаченням про передачу виключних прав не тільки на цю пісню, а й на всі наступні твори в його виконанні на найближчі три роки. Але, схоже, співака це не бентежить.