Голова Верховної Ради Володимир Литвин і прем’єр Віктор Янукович головували на нараді парламентсько-урядової коаліції.
Як передає УНІАН, на нараді накреслювали два плани роботи парламентсько-урядової коаліції — на найближчий тиждень і на наступну сесію Верховної Ради. Бо «накопичилося багато законопроектів, прийняття яких необхідне і урядові, і парламентові для виконання зобов’язань, які вони брали на себе перед суспільством». Створення коаліції, на думку прем’єра, має «розширити можливості обох сторін у вирішенні багатьох проблемних питань, які стоять перед владою сьогодні». «Щоб нас єднали спільні справи», — побажав Прем’єр-міністр Віктор Янукович. Ось мета і ось засоби.
Але все-таки що має єднати? І в ім’я чого це об’єднання? Не помилюся, коли скажу, що в ім’я демократії, що, як відомо, в перекладі з грецької означає народовладдя («демос» — народ, «кратос» — влада). «В основі всієї хвали на адресу демократії стоїть маленька людина, яка входить у маленьку кабіну і маленьким олівцем ставить маленький хрестик на маленькому аркушику паперу...», — писав свого часу Уїнстон Черчілль. Відтоді основи демократії не змінилися. 
На нараді Віктор Янукович привітав першого всенародно обраного свого часу Президента України Леоніда Кравчука з 70-річчям. А Леонід Макарович як голова Міжнародної благодійної організації «Фонд суспільного визнання» вручив прем’єрові почесну орденську відзнаку «Суспільне визнання»...
Плани накреслили.