ушосте зібрав еліту кримського спорту. Керівництво автономії привітало кращих атлетів і гравців минулого року: Романа Кононенка, Віталія Попкова, Володимира Загороднього, Артура Айвазяна, Любомира Полатайка, Івана Рибовалова, Дениса Кіма, Анну Нєустроєву, Сергія Прядуна, Федора Фуглєєва, кілька десятків кращих молодих спортсменів і тренерів та найсильніших в інваспорті. Побажали удачі «чудовій десятці кримчан», яка захищатиме честь України на Олімпіаді в Афінах цього олімпійського року.
Відзначили й активне оновлення арен для змагань у Сімферополі: другого в місті стадіону «Фіолент», що відповідає сучасним міжнародним вимогам; реконструкцію баскетбольного манежу, готельного комплексу та інфраструктури стадіону «Таврія», старт кардинального переобладнання плавального басейну «Динамо», де виховано олімпійську чемпіонку Яну Клочкову.
В Євпаторії ударною будовою став Всеукраїнський центр параолімпійської і дефолімпійської підготовки. У рамках державної програми успішно реконструюються включені до тренувальних об’єктів олімпійців України спортивна база «Спартак» в Алушті й міський стадіон «Авангард» в Ялті.
Усім сучасним вимогам відтепер відповідатимуть новий стадіон у Ленінському районі, дбайливо відремонтовані, реконструйовані «спортивні чаші» у Феодосії та Армянську, ДЮСШ в Красноперекопську, тренувальна база училища олімпійського резерву в Красноліссі. Тепер на півострові є де успішно готуватися до відповідальних спортивних баталій. Тож хай справдяться сподівання на значні досягнення наших земляків!
Крим.