Напередодні Нового року газифіковано 850 приватних житлових будинків Петровської балки в районі старого Сімферополя.
Факел на газорозподільній станції запалив голова кримського уряду Сергій Куніцин разом з депутатами Верховної Ради автономії та міськради. Обіцянку, що її дали місцеві обранці торік, виконано.
Триває другий етап газифікації. Він дасть змогу  ще 800 сімферопольським сім’ям одержати блакитне паливо. А невдовзі буде завершено спорудження міні-котельні та газифіковано загальноосвітню школу № 26.
Не залишилася без уваги й глибинка півострова. Так, народний депутат України Валерій Євдокимов багато зробив і робить, щоб потеплішало в оселях мешканців Красноперекопського, Первомайського, Роздольненського, Чорноморського районів і міста Армянська.
Активне будівництво газопроводів розгорнулося в селах Гришине і Правда Первомайського району. 250 тис. грн. виділено й на газифікацію Первомайського, усі котельні якого перед новим роком переведено на блакитне паливо. Водночас знайшлися кошти і на реконструкцію водогону, розпочато будівництво реабілітаційного центру для інвалідів.
Жителі округу під час передноворічних зустрічей привітали Валерія Євдокимова з обранням його президентом Всесвітньої асоціації юристів.
Крим.