Недавно я впав у дитинство — дивився мультики. Їх показували у столичному Палаці дітей та юнацтва. Мультфільми були різні за жанром (комедійні, філософські, пізнавальні), але добротні та оригінальні. Принаймні, діти реагували на них вельми емоційно — криками, тупотінням, оплесками.

Безплатно їм продемонстрували унікальні роботи з нагоди завершення конкурсу класних керівників п’ятих класів шкіл столиці. Ми писали про змагання десяти кращих кураторів (від кожного району по одному), тому додамо тільки, що показ мультиків був дуже доречний і прикрасив свято.

Приємно зазначити, що авторами мультфільмів і хлопці й дівчата анімаційної студії «Крок». Вона існує вже 20-й рік. Її знають у Німеччині, Польщі, Норвегії, Чехії, Австрії, Великій Британії. А скільки, гадаєте, нагород у дітей?! Гран-прі, дипломів, кубків, грамот...

Лише протягом двох останніх років творці мультиків привезли з 13 міжнародних фестивалів один... п’ять... десять... п’ятнадцять... близько 50 високих нагород.

Як не радіти за вихованців Юрія Іванова, Світлану Іванову та Олену Зеленську. Як не привітати керівників студії та дітей з такими досягненнями.

Вітаємо!

І.І.

Київ.