Минулого вівторка у прес-центрі динамівського стадіону було представлено мемуари видатного тренера Валерія Лобановського «Нескінченний матч...».
Співавтором книги став відомий російський журналіст, друг Валерія Васильовича і його сім’ї Олександр Горбунов. Опрацювавши чимало інформації, інтерв’ю, публічних висловлювань тренера, пан Горбунов за сприяння видавничого дому «Ін Юре» та ФК «Динамо» (Київ) видав книгу спогадів Валерія Лобановського.
Слід нагадати, що наприкінці вісімдесятих років минулого сторіччя Олександр Горбунов та Валерій Лобановський видали книгу під назвою «Нескінченний матч». Велика частина матеріалів із того видання увійшла до нової, доповненої праці.
Автор розповідає про найяскравіші футбольні події останнього часу, в яких брали участь його команди. Згадує про колег, котрі істотно вплинули на його тренерське становлення, і про гравців, без яких не може існувати жоден тренер.
До книги увійшло кілька останніх інтерв’ю Лобановського. Зокрема, те, яке Майстер дав журналістам телекомпанії «НТВ+футбол». У деяких рецензіях його було названо творчим заповітом Метра. Як зазначив пан Горбунов, усе яскраве життя Валерія Васильовича — заповіт.
На цьому зібранні виступив президент ФФУ, народний депутат України Григорій Суркіс. Донька великого тренера Світлана подякувала всім, хто пам’ятає про її батька. А ще від імені Фонду імені Валерія Лобановського Світлана Валеріївна подарувала присутнім примірники книги.