Футбол 
Туреччина. Міжнародний юнацький турнір (гравці 1988 року народження) «Іnternatіonal Youth Football Tournament Aegean Cup 2004». Збірна України почала виступи перемогою (2:0) над збірною Нідерландів. Наприкінці матчу Євген Надточій (73) та Максим Пашаєв (80+2) влучними ударами принесли успіх своєму колективу. Збірна України виступала в такому складі: Бойко, Шепковський, М. Пашаєв, П. Пашаєв, Лугачев, Михайленко, Ларіонов (Радченко, 35), Морозюк (Надточій, 53), Лисенко, Чапко (Лепа, 64), Малюк. Наступний суперник підопічних Ігоря Жабченка — збірна Франції.
Інструмент у руках політиків
За два з половиною року до початку чемпіонату світу в Німеччині зчинилися суперечки про те, де саме відбудеться церемонія відкриття турніру. За традицією вона має проходити на стадіоні, якому випало приймати перший матч.
Зустріч під номером один чемпіонату світу 2006 року має відбутися в Мюнхені. Однак канцлер Німеччини Герхард Шрьодер та його соратники із Соціал-демократичної партії оголосив про наміри провести урочисту церемонію на майдані перед Бранденбурзькими воротами в Берліні.
— Ми збираємося влаштувати свято в найвідомішому місці столиці, — заявив глава берлінського міськспорткомітету Томас Хертель.
Він переконаний, що такий вибір дасть змогу залучити до столиці Німеччини ще більшу кількість туристів.
Оргкомітет чемпіонату світу на чолі з Францом Беккенбауером загалом згоден з бажанням пана Шрьодера провести церемонію відкриття чемпіонату в Берліні. Однак «кайзер» Франц висловлюється не за Бранденбурзький майдан, а за Олімпійський стадіон, на якому, до речі, буде зіграно фінальний поєдинок першості.
Тим часом німецькі ЗМІ стверджують, що Герхард Шрьодер з однопартійцями не випадково пішов на злам давньої традиції. Річ у тім, що Мюнхен, у якому відбудеться матч-відкриття, є вотчиною глави партії ХДС Едмунда Штойбера. А саме 2006 року мають відбутися первинні вибори до бундестагу. Якщо Мюнхен отримає право першого матчу чемпіонату, то Штойбер приверне увагу до власної персони. Це надасть йому перевагу перед Шрьодером. А цього нинішній канцлер допустити не може.
Туре-молодший — у Донецьку
Двадцятирічний опорний півоборонець бельгійського клубу «Беверена» та збірної Кот-д’Івуара Йайа Туре уклав контракт з донецьким «Металургом». За попередньою інформацією, Йайа Туре хотіли бачити в себе кілька російських клубів, італійські «Удінезе» та «Модена», а також лондонський «Арсенал». До речі, у складі «канонірів» грає старший брат Туре — Коло. Подейкують, що Арсен Венгер вважав перехід Туре-молодшого до своєї команди вирішеною справою. Однак, як бачимо, українці виявилися моторнішими і настирнішими.
У «Беверені» Йайа Туре провів 70 матчів. У сезоні 2003/2004 років Туре зіграв дванадцять матчів, але не забив жодного м`яча.
 Хокей 
Американці випередили канадців
Фінляндія. Чемпіонат світу серед юніорів (U-20). Вищий дивізіон. Матч за третє-четверте місця. Фінляндія—Чехія. 2:1. Фінал. США—Канада. 4:3.
Плавання 
Задумане під ялинкою...

Гордість і надія України, багаторазова чемпіонка світу та олімпійських ігор, киянка Яна Клочкова нещодавно побувала в Донецьку. Там відбулася її прес-конференція з представниками місцевих ЗМІ. А ще Яна сфотографувалася під новорічною ялинкою. Що вона задумала в ту мить, здогадатися не важко, бо нинішнього року в Афінах відбудеться чергова олімпіада.