В Україні з нинішнього року батьки офіційно мають право давати дітям два імені й більше. Це передбачено статтею Сімейного кодексу, що набрала чинності з 1 січня.
Для того щоб дати немовляті подвійне ім’я, достатньо бажання батьків. Якщо імен більш як два — потрібно довести, що це відповідає традиціям етнічної меншості, до якої належать мати чи батько дитини.
Сфера послуг: «Чоловік напрокат»
Тепер, щоб у будинку було кому цвях у стіну забити або шафу посунути, зовсім не обов’язково виходити заміж. У столиці з’явилися справжні чоловіки, здатні втілити в життя будь-яку забаганку за ваші не такі вже й великі гроші в рамках окремо узятої квартири.
Звуть їх — Домороби. Мешкають в однойменній організації в кількості п’яти осіб. Ще п’ятеро — в резерві. Кожний із відібраних на конкурсній основі Доморобів, крім привабливої зовнішності, позитивних рис характеру (порядність, доброзичливість, акуратність) і перебування в розквіті сил (35—50 років), має професійні навички щонайменше у двох категоріях робіт: від слюсарних і сантехнічних до будівельних і загальногосподарських.
З’являються майстри-домороби в оселі з посмішкою, з інструментом і з гвоздикою в руці. Використовувати їх можна за призначенням відповідно до зробленого за телефоном замовлення, з розрахунку 50 грн./година. Але інтим, зрозуміла річ, не пропонувати. А ось розібрати ялинку — саме час.