Народний депутат України Ігор Плохой зустрів Новий рік у родині. І не тільки. Навіть у свята він не забуває про своїх виборців. Про це ми і повели мову з ним.
— Любите це свято?
— Як більшість людей, напевно. Як і все, що родом із дитинства. Адже в кожному з нас на рівні підсвідомості живе віра в диво, у всепоглинаючу силу добра, розуму, справедливості. Помітили, що саме в новорічну ніч сподівання здаються здійсненними?
— Яким запам’ятався вам рік, що минув?
— Не найгіршим. Роботи було багато, але життя й має проходити в русі. Намагаюся більше часу проводити у своєму виборчому окрузі, адже я депутат-мажоритарник. А проблем у аграрному окрузі, особливо в році, що минув, було надто багато. Рік видався неврожайний, люди, що працювали на землі, залишилися практично без засобів до існування, договірні зобов’язання з оренди землі не виконуються. За такої ситуації правового захисту селяни шукають у свого депутата.
— Які новорічні акції провели в окрузі?
— Це вже стало традицією, причому задовго до початку моєї політичної діяльності. З 1997 року проводимо новорічні свята для дітей-інвалідів, сиріт, із багатодітних родин. Торік Дід Мороз і Снігуронька з подарунками, вітаннями, невеликою театралізованою виставою відвідали більш як 800 дітей, які через стан здоров’я не мають можливості виїздити з дому. У передноворічні дні побував на трьох ранках у своєму окрузі, у народі їх уже називають «депутатськими». У мене двоє синів, молодшому п’ять років, тому знаю, як діти люблять новорічні свята.
— Які бажання загадали в новорічну ніч?
— Щоб усі були здорові й щасливі. 
Інтерв’ю взяла Леся БРУСИЛІВСЬКА.