Футбол. Півоборонець київського «Динамо» Валентин Белькевич став переможцем традиційного опитування, яке найавторитетніша українська спортивна газета «Команда» проводить серед футболістів і тренерів команд вищої ліги. В голосуванні брали участь 16 представників від кожного колективу (15 гравців і головний тренер). Це — 240 футболістів та 16 тренерів. В анкетах називали прізвища 77 гравців.
Белькевич набрав 461 очко (30 відсотків від загальної кількості). Першим динамівця назвали 110 опитуваних (43 відсотки), другим — 53 (21), третім —25 (10). Друге місце посів Олег Венглинський — 377 очок, третє — ще один динамівець із Києва Сергій Федоров (86 очок).
Коньков працевлаштувався
Після новорічних свят у ФК «Металург» (Донецьк) до роботи стане новий спортивний директор, 54-річний заслужений майстер спорту і заслужений тренер України Анатолій Коньков. Його досвід і знання, без сумніву, знадобляться бронзовому призерові чемпіонату країни донецькому «Металургові».
Знову «всуху»
Хокей. Гельсінкі (Фінляндія). Чемпіонат світу серед юніорів (U-20). Україна—Канада. 0:10. Це третя поспіль поразка нашої команди, котра не закинула жодної шайби, а пропустила — 28! Після зустрічі з канадцями тренер української збірної Сергій Лубнін сказав: «...Між першим дивізіоном і вищим юніорським чемпіонатом — величезна відстань. Справді, ми ще не готові до змагань такого рівня. Наша команда надто слабка. Це все...»