Майк Тайсон оголосив про своє повернення у великий бокс. За словами самого спортсмена, 2004 року він планує провести аж три поєдинки і вже розпочав тренування.

За словами «Залізного Майка», на цей відносно несподіваний крок його підштовхнув перегляд нещодавнього бою між Хасімом Рахманом і Джонні Руїзом, що відбувся в Атлантик-Сіті.

— Такого невидовищного боксу я не бачив уже давно, — сказав Тайсон. — Узагалі не люблю коментувати дії опонентів. Але, як на мене, легко поб’ю їх обох і поверну собі титул.

Одним із суперників Тайсона буде 29-річний уродженець Баффало Джо Мезі на прізвисько «Малюк».

— Природно, мені хотілося б зустрітися з Рахманом, але для початку доведеться побити слабшого суперника, — пояснив пан Тайсон.

Підвищення у рейтингах

Наш боксер Володимир Кличко після перемоги над американцем Денеллом Ніколсоном піднявся у рейтингу WBO з третьої позиції на першу. Кличко-молодший дещо піднявся також в інших рейтингах. У версії WBC перемістився з десятої позиції на дев’яту. В рейтингу — з дев’ятого місця на сьоме. А от у десятці найсильніших за версією WBA Володимир так само йде шостим.

Відбулися рейтингові сходження і у Віталія Кличка. Після виграшу нокаутом у другому раунді в Кірка Джонсона український боксер у версії WBA тепер другий, у рейтингу WBC, як і раніше, — перший. А в списку ІBF Кличко-старший посідає п’яту позицію.

Ще один українець Олександр Гуров, який виступає у важкій вазі в рейтингах WBC та ІBF, поки що перебуває на дев’ятому місці. Піднявся на одну сходинку в рейтингу WBA Андрій Котельник, котрий виступає у першій напівсередній вазі. Він — на одинадцятому місці. У рейтингу WBO Андрій — дванадцятий.

Інший наш співвітчизник Сергій Дзиндзирук у першій середній вазі за рейтингом WBC піднявся на одну сходинку і нині посідає восьме місце. Варто зазначити, що Сергій у рейтингу WBO посідає вже другу позицію, поступаючись лише титулованому Оскару Да Ла Хойї. До того ж Дзиндзирук перебуває серед перших п’ятнадцяти боксерів за рейтингом WBA.