Столична міська держадміністрація планує 2004 року побудувати ще одну хокейну арену. Цей льодовий палац, що вміщуватиме від трьох до п’яти тисяч глядачів, буде споруджено в парковій зоні. Його повністю обладнають інфраструктурою: паркингами, заїздами, торговельними центрами, повідомив начальник головного управління з фізкультури та спорту Київської міськдержадміністрації Володимир Ромашко. Бажання допомогти Києву в будівництві хокейного палацу виявила Міжнародна федерація хокею (ІІХФ). Про це сказав її президент Рене Фазель під час нещодавнього київського турніру національних збірних «Єврочелендж».
— Маємо найсучасніші технології для спорудження ковзанок, — відзначив пан Фазель. — Промовистим прикладом може слугувати наше тісне співробітництво в царині розвитку хокею з мером Москви Юрієм Лужковим. Він свого часу пообіцяв нам збудувати в російській столиці сорок ковзанок. Для понад дванадцятимільйонного мегаполіса така кількість подібних об’єктів — норма. І він слова дотримав.
Гельсінкі (Фінляндія). Молодіжна збірна України з хокею завтра матчем проти ровесників із Чехії стартує в чемпіонаті світу у вищій лізі. Нагадаємо, що суперниками українців, які виступають у групі В, окрім чехів, є ще й хокеїсти Канади, Швейцарії та Фінляндії. У групі А виступають: Росія, США, Словаччина, Швеція та Австрія.