На ВАТ «Запоріжсталь» відбулася ювілейна тридцята молодіжна міжнародна науково-технічна конференція.
Молоді фахівці металургійних підприємств, студенти і аспіранти профільних вузів представили свої кращі розробки практично у всіх сферах діяльності галузі.
— Науково-технічні конференції відіграють особливу роль. Вони дають можливість побачити молодь, що прагне рости професійно. Як наслідок — багато хто з учасників зараховується в кадровий резерв і відповідно заохочується, морально і матеріально, — сказав директор комбінату «Запоріжсталь» з кадрів і соціальних питань Віктор Хелемендик.
Підводячи підсумок конференції, перший заступник голови правління—технічний директор комбінату «Запоріжсталь» Олександр Путноки зазначив, що з усіх пропозицій, представлених молодими фахівцями на конференції, дві третини вже впроваджені у виробництво і дають реальний економічний ефект. Усіх учасників, чиї розробки визнано кращими, від комбінату буде премійовано в розмірі 1000 гривень, які посіли друге місце — 500, а третє — 300 гривень. Заохочувальну премію також буде виплачено 30 запоріжстальцям — за творчий підхід у розв’язанні виробничих проблем.