Ми, депутати четвертого демократичного скликання, звертаємося до вас, шановні Олександре Миколайовичу та Едуарде Олексійовичу.
Трускавець є визнаним курортом завдяки своїм різноманітним і унікальним мінеральним водам та широкій мережі санаторно-курортних закладів.
Велику роль у розвитку курорту відіграли профспілки, мережа санаторіїв яких становить значну частку. Свого часу профспілки зробили великий внесок у розвиток інфраструктури курорту.
Трускавецька міська рада приділяє велику увагу подальшому розвитку курортного міста, реконструкції та будівництву нових санаторно-курортних закладів, поліпшенню інфраструктури, благоустрою, водопостачання та саночистки, покращанню забезпечення умов проживання та відпочинку мешканців міста.
Показовими в цьому плані є збільшення бюджету розвитку міста зі 150 тис. грн. у 2001 році до 5 млн. грн. у 2003 році, використання в цьому році на розвиток житлово-комунального господарства, освіти, медицини, соціальної сфери майже 1,5 млн. грн. залучених коштів.
Ми щиро вдячні вам особисто, Олександре Миколайовичу, за виявлене розуміння і прийняття керівництвом ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» рішення про передачу територіальній громаді міста палацу культури «Мир» та одного корпусу санаторію «Берізка».
Виконком міської ради, у відповідь на добрий прояв, пішов назустріч ЗАТ «Трускавецькурорт» у вирішенні багаторічного спірного питання власності.
Прийняттю згаданих рішень передувала копітка робота, і вони могли б поставити крапку на непорозуміннях, що виникли в результаті попередніх виборів, зняттю напруженості між ЗАТ «Трускавецькурорт» та міською радою на користь всій міській громаді.»
Однак ЗАТ «Трускавецькурорт» зініціювало такі дії, що «прийнятим рішенням ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» про передачу трускавецькій громаді палацу культури «Мир» міська громада не змогла скористатися.» А один із корпусів санаторію «Берізка» міська громада отримала на таких умовах, що не може повною мірою використати в інтересах міста.
За результатами ревізії податкової інспекції Трускавця, за інший період — ЗАТ ухилилося від сплати до міського бюджету суми майже 900 тис. грн. Такі ухиляння здійснюються з розрахунку на маніпуляції юристів у судовій тяганині. Нині  Дрогобицькою регіональною податковою міліцією порушено з цього приводу кримінальну справу стосовно Б. Аксентійчука, як посадової особи, за несплату податків в особливо великих розмірах.
Насторожує стан справ з мінеральними водами курорту. Утримання джерел мінеральної води, що його взяло на себе ЗАТ «Трускавецькурорт», за результатами санітарних досліджень, перебуває в загрозливому стані. На звернення керівництва міста вкласти кошти у реконструкцію каналізаційних мереж, що приймають стічні води від санаторіїв, котрі входять до складу ЗАТ у верхній частині міста, реакції не було.
Cтоки зливової каналізації цих закладів не оформлені в колектор, виливаються в струмок, що проходить через родовище мінеральної води в районі палацу культури «Мир». Зазначений струмок і став причиною виведення із ладу родовища мінеральних вод на десятки років. А кошти від сплати за користування мінеральними водами із санаторно-курортних закладів об’єднання збирає значні, однак ефективність їх використання на збереження мінеральних вод — низька.
Маючи багатомільйонні прибутки, ЗАТ «Трускавецькурорт» найменше серед інших оздоровниць виділяє коштів на загальноміські заходи...
Виражаємо недовіру генеральному директорові ЗАТ «Трускавецькурорт» Аксентійчуку Богданові Івановичу і просимо вирішити питання про його перебування на займаній посаді.
Прийнято 17 грудня 2003 року.».