Завтра на головній арені німецького міста Кіль «Ostseehalle» на ринг у поєдинку за звання інтерконтинентального чемпіона WBA вийдуть Володимир Кличко (Україна) та Денелл Ніколсон (США). Перемога в цьому поєдинку дасть змогу Володимирові в лютому провести бій за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі.
— Я приїхав сюди, щоб вигравати, а не виконувати роль статиста, як багато хто про мене думає, — сказав на прес-конференції Денелл Ніколсон. — Незважаючи на те, що для підготовки до зустрічі було дуже мало часу, я готовий дати Володимиру важкий бій і повернутися додому переможцем. Це мій шанс, щоб повернутися до еліти суперважкого дивізіону, і я постараюся його не змарнувати. Чудово усвідомлюю, який серйозний суперник Володимир. Тому моя перемога над ним буде ще вагоміша.
Затим слово взяв Кличко-молодший:
— Підготовкою, що почалася в Америці й закінчилася в Гамбурзі, я цілком задоволений. Ми переглянули багато відеозаписів поєдинків з участю Ніколсона. Безперечно, це досвідчений і небезпечний боєць. Він схожий на Мухаммеда Алі тим, що добре рухається й одночасно завдає багатьох ударів. Денелл має добру швидкість рук і жваво працює ногами.
Відповідаючи на запитання про слабкі сторони суперника, Володя зазначив:
— Не хотів би казати про якісь вади Денелла. Якщо вони є, то їх виявить наш двобій. А я цілком усвідомлюю, що для мене значать майбутній бій і перемога в ньому. Я налаштований тільки на перемогу і буду переможцем!..
А нам з вами варто набратися терпіння і зачекати сигналу гонгу на рингу в Кілі. Телетрансляція поєдинку Володимира Кличка з Денеллом Ніколсоном на каналі «1+1» розпочнеться 20 грудня о 23.10.