Сім років передплачує газету «Голос України» киянин Олександр Мезін. Недаремно кажуть, що сім — щасливе число. Саме в цьому році на його передплатну квитанцію випав приз — футбольний м’яч.
За плечима Олександра Івановича робота слідчим у Богуславському районі — розкрив не одну гучну справу. Пізніше за здібності був призначений старшим прокурором транспортної прокуратури Києва.
І сьогодні наш читач, хоч і на пенсії, продовжує працювати на громадських посадах. Активний пропагандист «Голосу України».
— Кожне число видання чекаю з нетерпінням. Читаю, перечитую, вивчаю. Завжди знаходжу щось нове й корисне для себе. Газета багатопланова. Доступно пише про нове в Україні і за її межами. Цікаві юридичні і психологічні консультації. Бувають випадки, коли з провини поштового відділення не отримую чергового номера, тоді біжу до кіоску й купую. Статті обговорюю зі знайомими, розповсюджую серед них ксерокопії найцікавіших матеріалів. На мою думку, «Голос» вчить, як на світі жить. Тому передплатив його і на наступний рік і іншим пропоную, не пошкодують, — ділиться задоволений призер.
— Приємно вражений виграшем. Буду грати у футбол із синами Сергієм і Костянтином. Вони в мене вже дорослі, обоє офіцери. Та інколи люблять побігати з м’ячем.
Дякую вам за увагу і за те, що ви є. Залишаюся з «Голосом».