Міжрегіональну академію управління персоналом (МАУП) відвідав Голова Національного банку України Сергій Тігіпко. Темою лекції, з якою він виступив перед студентами академії, була сучасна політика Національного банку України. Виступ С. Тігіпка перетворився на змістовний діалог зі студентами, яких цікавили питання фінансової сфери, входження України до Єдиного економічного простору, механізми подолання внутрішніх соціально-економічних і політичних конфліктів, місце України у глобальному економічному просторі.
Сергій Тігіпко переконаний, що українці здатні прискорити економічне зростання, здійснити необхідні структурні реформи. Але для цього треба виконати ще одну обов’язкову передумову — потрібні демократичні перетворення. А демократія, на думку голови НБУ, немислима без стійкої політичної влади у державі, ефективного розподілу владних функцій і повноважень між головними структурами влади.
«Студенти — народ вимогливий, але вони дуже позитивно сприйняли лекцію С. Тігіпка, який був відвертий і не обминав гострих кутів у дискусії», — зазначив ректор МАУП Валерій Бебик.
Голові НБУ Сергію Тігіпку вручено диплом Почесного доктора Міжнародної кадрової академії.
На знімку: Президент МАУП та МКА Георгій Щокін вручає Сергію Тігіпку диплом і медаль Почесного доктора Міжнародної кадрової академії.