Легка атлетика. Единбург (Шотландія). Чемпіонат Європи з кросу. Українець Сергій Лебідь став чотириразовим переможцем, вигравши дистанцію 10 кілометрів (30,47). «Срібло» дісталося іспанцеві де ла Осса, котрий відстав від Лебедя на 21 секунду, а «бронза» в португальця Хенрікеса. У змаганні жінок (7 км) першою була англійка Паула Редкліфф.
Сучасне п’ятиборство. Афіни (Греція). Кубок світу. Фінальний турнір. Наша Тетяна Терещук стала срібним призером, набравши 5376 очок. Тетяна програла лише вісім очок Георгіні Херленд з Великої Британії. Третя позиція у росіянки Наталі Муратової (5369).
Теніс. Упродовж двох тижнів киянка Катерина Бондаренко виграла два юніорські турніри першої категорії у США. В обох фіналах Катя перемагала румунку Моніку Нікулеску. У другому випадку вона стала першою на відкритому зимовому чемпіонаті Американської тенісної асоціації, перегравши Нікулеску, — 6:3, 6:4. Цей успіх та зароблені 150 очок дали змогу українській спортовці увійти до десятки найсильніших юніорок світу. Окрім того Бондаренко — одна з головних фавориток на турнірі категорії А «Орандж Воул інтернешнл», що стартує тепер.
Футбол. Французький півоборонець мадридського клубу «Реал» Зінедін Зідан став найкращим футболістом світу за версією ФІФА 2003 року. Друге місце посів його співвітчизник Тьєррі Анрі з англійського «Арсеналу», третє — бразилець Роналдо з «Реала». У голосуванні взяли участь 142 тренери національних збірних різних країн.