Нова технологічна лінія з виробництва морквяного пюре стала до ладу у Вінниці на спільному україно-австрійському підприємстві «Поділля-ОБСТ». Протягом години на сучасному обладнанні німецького виробництва тут виготовлятимуть сім тонн надзвичайно корисної продукції. Перший договір на її постачання укладено з російською компанією «Мултон».
Як повідомив генеральний директор СП Віктор Харков, переробка овочів — новий напрям у роботі підприємства, яке до цього спеціалізувалося на виробництві фруктових пюре, наповнювачів та концентрованих соків. Тим самим «Поділля-ОБСТ» дало можливість сільгосппідприємствам розширити площі для вирощування моркви. Досвід приймання ягід і фруктів переконує, що СП є надійним партнером: протягом нинішнього року за отриману сировину підприємство сплатило постачальникам більш як 60 мільйонів гривень.
Вінниця.