Гандбол. Хорватія. Чемпіонат світу серед жінок. Другий груповий раунд. 3-й (останній) тур. Україна—Угорщина. 23:35. Німеччина—Румунія. 23:31. Норвегія—Словенія. 29:28.
Угорщина, Україна, Норвегія — по 7 очок, Словенія —4, Румунія — 3, Німеччина — 2.
Збірна України достроково здобула місце в півфіналі. В останньому матчі другого раунду, який для нас уже нічого не вирішував, поступилася угоркам. Леонід Ратнер дав змогу пограти тим спортовкам, котрі були мало задіяні в напружених попередніх матчах. А лідерам надали можливість перепочити. Зокрема, Олена Цигиця на майданчик не виходила.
Як бачите, три команди в нашій групі здобули по сім очок. Але нашім гандболісткам завдяки перемозі над норвежками в груповому раунді дісталася друга позиція.
У півфіналі збірна України зіграє з гандболістками Франції, котрі закрили шлях до квартету найсильніших чемпіонові світу, збірній Росії.
Ще один дуже приємний момент: збірна України здобула олімпійську ліцензію! Це єдина команда — представник ігрових видів спорту, котра представлятиме нашу країну в Афінах-2004.
Почали з перемоги
Баскетбол. Кубок Європи. Другий раунд спортовки запорізької «Козачки-ЗАлК» розпочали з перемоги. На майданчику Палацу спорту «Юність» чемпіонки України переграли французький «УСО Баскет» — 87:77. Найрезультативнішою в складі запорізької команди стала Оксана Письменник, котра здобула 22 очка.
В. Б.