Футбол. Сьогодні у київського «Динамо» — матч сезону. На НСК «Олімпійський» найавторитетніший наш клуб зустрінеться з міланським «Інтером». Переможець продовжить виступи в турнірі Ліги чемпіонів.
Італійський клуб прилетів до Києва вчора вдень. Його наставник Альберто Дзакероні взяв з собою 22 гравці. Це воротарі — Тольдо, Фонтана, Кордас; оборонці — Адані, Бреше, Каннаваро, Кордоба, Гамарра, Х. Дзанетті, Паскуале; півоборонці — Алмейда, Емре, Карагуніс, Гонсалес, Лямуши, Лючіано, Окан, ван дер Мейде; нападники — Вієрі, Мартінс, Рекоба, Круз.
«Інтер» зупинився в готелі «Національний». Учора під вечір відбулася прес-конференція пана Дзакероні. А о 18.30 почалося тренування гостей на полі НСК «Олімпійський».
Олексій Михайличенко спілкування з пресою за традицією розпочав о 14.00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Тренер динамівців розповів журналістам про останні новини з табору чемпіона України. Олексій Олександрович сказав, що він і його підопічні дуже розраховують на підтримку вболівальників. А самі футболісти віддадуть усі сили і вміння заради перемоги.
Учора ополудні УЄФА призначило бригаду арбітрів на київський матч. Вона з Франції, а очолює її 44-річний менеджер з Ніцци Жіль Вессьєр. Йому допомагатимуть асистенти Серж Валлен і Філіпп Бенг. Четвертий арбітр Стефан Мулен.
Пан Вессьєр обслуговував матчі Ліги чемпіонів, Євро-2000, Кубка УЄФА, молодіжного чемпіонату світу. Зокрема, два поєдинки за участю киян: «Спарта» (Прага) — «Динамо» (Київ). 0:1 (26.08.98), «Динамо» — «Баварія» — 2:0 (22.03.2000).