У Луцьку за участю народних депутатів України Бориса Загреви та Євгена Кирильчука відкрито меморіальну дошку, присвячену 750-річчю коронування Данила Галицького королем України-Руси, на будинку №1 по вулиці, яка носить ім’я цього відомого державного діяча XІІІ століття.
Це не перший захід такого плану, зініційований на Волині Українською народною партією. Лише цього року за участю УНП у місті Любомлі відкрито дві меморіальні дошки корифею української сцени Наталії Ужвій, в Луцьку в такий спосіб відзначено письменника Модеста Левицького — товариша сім’ї батьків Лесі Українки, в селі Новий Загорів споруджено пам’ятник воїнам Української повстанської армії, які біля стін монастиря в триденному бою знищили понад півтисячі гітлерівців.
Окрім того, народний депутат України, голова обласної організації УНП Борис Загрева передав музею Волинської ікони комп’ютерну техніку. Свого часу музей отримав цифровий фотоапарат, набір високоякісних фотооб’єктивів, іншу техніку, яка дає можливість виконувати на сучасному рівні реставраційні роботи. І насамперед всесвітньо відомої ікони Холмської Божої матері, про складну долю якої «Голос України» писав 23 липня цього року.
 
Луцьк.