Інформаційно-аналітичному віснику обласної ради «Орієнтир» у жовтні ц. р. виповнився рік з часу виходу у світ його першого випуску.
З самого початку — це повноколірне, багатоілюстроване видання, головна тематика якого — показ практичної роботи, досвіду, проблем і шляхів розв’язання останніх у діяльності органів місцевого самоврядування Чернігівщини.
У віснику під десятками різнопланових рубрик широко висвітлюється поточна та сесійна діяльність обласної ради, робота її постійних комісій та депутатів, обласної асоціації «Ради Чернігівщини». Вміщують тут і матеріали про досвід роботи місцевих рад, їх керівників та відповідальних працівників органів представницької влади — від керівника територіальної громади і до бухгалтера сільської ради.
Знайшлося в журналі і місце для показу творчих та літературних здібностей не тільки депутатів, а й відповідальних працівників рад усіх рівнів, розповіді про яких або їхні творчі доробки публікуються під рубрикою «Творче «самоврядування».
Читачам вісника також надано широку можливість ставити свої запитання на правову, земельну та іншу тематику діяльності органів місцевого самоврядування, відповіді на які друкують у рубриці «Наш орієнтир: радимо, консультуємо».