Теніс. У столиці на кортах МТК «Наука» відбувся відкритий турнір у парному розряді серед народних депутатів України. Його організатори — Федерація тенісу України, народний депутат України Сергій Кіроянц та компанія «Інфоспорт Маркетинг».

Учасники продемонстрували не лише добру майстерність, бойовитість, волю до перемоги, а й хорошу фізичну підготовку. До речі, ці змагання традиційні, п’яті. Їх було започатковано ще три роки тому і припали до душі народним депутатам, які не мають змоги брати участь у тривалих турнірах.
Переміг дует у складі знаних і вправних тенісистів народних депутатів Анатолія Матвієнка та Сергія Кіроянца. Вони впевнено обіграли всіх суперників. Друге місце посіли Ігор Осташ та Вадим Трофименко, третє — Григорій Бондаренко та Сергій Іванов.
Президент федерації тенісу України Герман Беньямінов вручив переможцям і призерам змагань красиві пам’ятні кубки. Всі учасники турніру отримали від організаторів подарунки з символікою акції «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем».
Загалом, ідея турніру — влаштувати для народних депутатів яскраве свято тенісу та активного відпочинку — себе цілком виправдала. Теніс увійшов в моду в українському парламенті — це приємний факт. Ще одним вагомим доказом того стане міжнародний матч із тенісу з командою Державної Думи Російської Федерації, можливості проведення якого нині активно обговорюють у Верховній Раді України.