Бокс. Провівши минулої суботи ранкове тренування в Європі, Віталій і Володимир Клички вирушили до Нью-Йорка, де 6 грудня в «Madіson Square Garden» відбудеться дванадцятираундовий відбірковий поєдинок, в якому Віталій зустрінеться з Кірком Джонсоном. Переможець отримає статус офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією WBC, що належить Ленноксу Льюїсу.

— Я готовий до цього змагання на всі сто відсотків, — заявив Кличко-старший. — Упродовж останніх днів проводитиму лише легкі тренування, котрі дадуть змогу підтримувати спортивну форму. У вівторок я провів прес-тренінг. Учора відбулася спільна з Кірком Джонсоном прес-конференція. Сьогодні — зважування. Ну а в суботу — бій. Добре усвідомлюю, наскільки серйозним суперником є Кірк Джонсон, але збираюся перемагати і перемагати впевнено...
У суботу в кутку Віталія, крім його молодшого брата Володимира і тренера Фріца Здунека, перебуватиме ще й Фредді Роач, котрий брав активну участь в останній фазі підготовки Віталія до майбутнього двобою.
— Фредді Роач приходив до залу і допомагав Віталієві в роботі на «лапах», а також під час проведення спарингів, — розповів Кличко-молодший. — Працювати з Фредді Роачем братові сподобалося. Я не хочу давати оцінку цій роботі. Адже ви самі матимете нагоду вже невдовзі побачити її результати на ринзі. Мені подобається, з яким настроєм Віталій підходить до цієї події. Та, звичайно, найголовніше, що під час підготовки його не турбували минулі травми. Він вийде в ринг, щоб перемогти і переможе. У цьому я не сумніваюся...
Від себе додамо, що Віталій Кличко після зустрічі з Ленноксом Льюїсом у Лос-Анджелесі став улюбленцем Америки. А це чогось таки варте.