Вона випала клієнтові «Приватбанку»
Ви коли-небудь грали в «Спортлото»? А купували лотереї? Махнули рукою, оскільки ніколи нічого не вигравали? Може, й дарма. Бо ось киянину Дмитрові Базилевичу, на відміну від вас, неабияк пощастило: він не придбавав ні того, ні того, а виграш його знайшов. Так би мовити, добровільно здався у полон везунчику.
Що ж за козирна карта випала ім’ярек? Утім, усе по порядку. Асоціація банків—членів Europay (ЕМА) та міжнародна платіжна система MasterCard організували в Україні цікаву акцію під назвою «Плати картою, будь мобільним!». Термін проведення — червень-грудень включно. Проміжні підсумки підбивають щомісяця. Переможець визначається шляхом випадкового жеребкування. Стати учасником акції надзвичайно просто. Їм може бути будь-який власник платіжної карти Маеstrо. Для цього досить придбати в магазині товарів на суму не менш як 50 гривень, розплатившись, природно, за допомогою «пластику». І — все! Ви автоматично потрапляєте до числа претендентів на приз.
Власне, Дмитро, стаючи власником Маеstrо, за його словами, про виграш думав найменше. Просто хлопцю набридло тягати в кишенях готівку, і він, як і весь цивілізований світ, вирішив перейти на платіжну карту. На якій зупинити свій вибір, голову ламав недовго: Маеstrо вже давно відмінно зарекомендувала себе в усьому світі. Не ворожив на кавовій гущі і з приводу банку: не з чуток знав про найвищу репутацію «Привату». І на початку літа поповнив лави його клієнтів.
— Вирушаючи до магазину хоч з карткою, хоч ні, продуктів зазвичай закуповуєш все одно більше, ніж на 50 гривень, — каже Дмитро. — А тут ще й до «світлого» списку учасників акції заносять. Хіба це погано?
І ось приємна новина: за підсумками жовтня він став переможцем. Напевно радість подвоїлася, коли побачив приз — мобільний телефон «Nokіa 3650». Точніше, навіть не телефон, а... цілий комбайн. Бо, крім основної, подарунок суміщає в собі ще й додаткові функції — цифрових диктофона, фотоапарата і навіть відеокамери.
— Що зрозуміло відразу, то це те, що життя для мене тепер стане цікавішим.
В урочистій обстановці приз «іменинникові» вручив заступник директора Київського головного регіонального управління «Приватбанку» І. Г. Заворотний.
— В акції, — підкреслив він, — узяли участь майже 17 тисяч власників карт Маеstrо. Приємно, що виграш випав нашому клієнтові. У цьому вбачаю певну історичну справедливість: як-не-як, а саме «Приватбанк» — один із піонерів наступного «карткового буму» в Україні, що відкрив нову еру в далекому 1996 році з появою національної валюти.
Усе це так. І сьогодні дніпропетровці — одні з кращих у державі. А Бог, як відомо, кращих любить.