Триста центнерів капусти з гектара зібрав Павло Павлунишин із Залісся Першого Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині. Вирощує він її на своєму, материному і сусідських паях. Ще з літа, дивлячись на його поля, люди дивувалися: чи не зрошує він, бува, насадження? Всюди спека спалила розсаду, а у Павла рослини зелені та розкішні. Посуха не дуже вплинула і на показники врожайності інших овочів. Помідорів зібрав по 150 центнерів із гектара, огірків —100, моркви — 200, столових буряків — 300.
Односельці, придивившись до успіхів Павлунишина, віддали йому ще десять своїх паїв. Узявся цього року і за вирощування зернових, які теж не підвели фермера, а він, у свою чергу — орендодавців, одразу розрахувавшись із людьми. Окрім того, зумів створити 25 робочих місць, і це чи не найбільша цінність, адже місцеве сільгосппідприємство збанкрутувало. Родину Павлунишиних шанують і за вітамінну допомогу дітям-сиротам, місцевій школі. Кажуть люди, село має майбутнє, коли в ньому хоч одна така сім’я залишилася.
Агроном за фахом, Павло часто дивує сусідів, бо господарює по-новому, налагодивши контакти з кращими вітчизняними постачальниками насіння, придбавши сучасну міні-техніку, не шкодуючи коштів на засоби захисту рослин, мінеральні добрива, добротно готує грунт та ретельно дотримується технології вирощування. Минулого року Павла визнали кращим фермером Кам’янеччини.