Володимир Мунтян — тепер уже екс-головний тренер криворізького “Кривбасу” — залишив свою посаду після зустрічі з керівниками команди. Після обговорення низки питань прийняли обопільне рішення про завершення подальшого співробітництва. Команда не виконала поставлених перед нею завдань.
Після першого кола чемпіонату “Кривбас” посідає 13-те місце з чотирнадцятьма очками. У п’ятнадцяти поєдинках криворіжці здобули три перемоги, п’ять матчів звели внічию та сім програли. Нагадаємо, що Володимир Мунтян очолив “Кривбас” перед самим початком чемпіонату.
Водночас варто зазначити, що Мунтян — четвертий наставник, який не втримався у своєму кріслі в першому колі національної першості. До Мунтяна жертвами невдалої гри команд стали Іван Голац, звільнений з “Карпат”, Андрій Баль та Олег Долматов, які залишили “Ворсклу”.
Головного тренера дніпропетровського “Дніпра” Євгена Кучеревського було прооперовано в міській клінічній лікарні Дніпропетровська. А конкретніше: йому провели розширення коронарної артерії на стегні, вставивши два протези. Тренер лежить у палаті інтенсивної терапії кардіологічного відділення лікарні імені Мечникова. Операція була планова, і зробили її Євгенові Мефодійовичу ще в понеділок. Його стан оцінюють як задовільний. Але певний час керувати командою з лави запасних він не зможе. Бажаємо Євгенові Мефодійовичу якнайшвидшого одужання.