Депутатська фракція політичних партій ППУ і “Трудова Україна” підписала угоду про співпрацю та взаємодію з Українським союзом промисловців і підприємців.

Як наголосив керівник фракції партій ППУ і “Трудова Україна” Ігор Шаров, законодавці і раніше співпрацювали з УСПП у стінах парламенту та поза його межами. У Верховній Раді діє спільна фракція двох політичних партій — Промисловців і підприємців України та “Трудова Україна”, до якої нині входить 42 народних депутати, з яких семеро представляють “Трудову Україну”, четверо — ПППУ, а решта — позапартійні. Підписана угода не є політичною, вона передбачає співпрацю з Українським союзом промисловців та підприємців як із громадською організацією для вдосконалення виробничих, трудових і соціально-економічних відносин, узгодження інтересів держави та бізнесу. Президент УСПП Анатолій Кінах зазначив, що, об’єднавши зусилля з парламентською фракцією, промисловці та підприємці матимуть змогу впливати на важливі державні рішення — зокрема, і на формування Держбюджету України на наступний рік, щоб основний фінансовий документ держави був “не лише бюджетом споживання, а й бюджетом розвитку”.
Ігор Шаров запропонував керівництву УСПП систематично проводити консультації, семінари, “круглі столи” та конференції, створити тимчасові робочі групи для вироблення спільної позиції щодо всіх проблемних питань соціально-економічного життя держави.