Футзал. Другий турнір команд ЗМІ на призи газети «Голос України». Участь брали вісім команд.
Ось і завершився наш другий турнір. Протягом тижня на майданчику редакційного спортзалу вирував «цунамі» пристрастей. Усі без винятку поєдинки проходили в безкомпромісній боротьбі.
Гостра і драматична була драматургія вирішальних поєдинків. За третє місце суперечку вели команди «Нового каналу» і «Поверхность TV». Після першого тайму новоканалівці поступалися — 0:2. Але команда, де лідером відомий спортивний тележурналіст Олексій Маргієв, знайшла сили, щоб зламати хід зустрічі. І була винагороджена перемогою — 4:2. Отже, «Новий канал» — третій призер.
А в головному матчі, як і в попередньому турнірі, доля звела колективи «Голосу України» й телеканалу «Інтер». Минулого разу все вирішилося в додатковий час. Цього разу команда «Інтера» грала дуже сильно. Особливо вирізнялися в її складі популярні коментатори Олег Шумейко та Віктор Вацко. Однак господарі виявилися вправнішими і довели свою перевагу в основний час —3:0. Три м’ячі на рахунку Богдана Сліпка.
— Гадаю, що учасники залишилися задоволені організацією змагань, — сказав головний суддя турніру, авторитетний фахівець, асистент арбітра ФІФА Олександр Шамич. — Вона була на найвищому рівні. А представники ЗМІ добре розрядилися, відпочили, поспілкувалися і наснаги набралися. Я особисто переконався, що більшість журналістів, котрі пишуть і розповідають про спорт, і про футбол зокрема, й самі вправні спортовці. Кажу щиро, якщо запросять, то з величезним задоволенням попрацюю і на наступних турнірах «Голосу України». Керівництво цієї редакції робить цікаву і дуже корисну справу...
В. Б.