Футбол. Кубок країни. 1/4 фіналу. Перші матчі.
15 листопада. «Іллічівець» (Маріуполь) — «Динамо» (Київ). 0:8. Маріуполь. Стадіон «Іллічівець». +1 градус. 7000 глядачів. Голи: Саблич, 5, Белькевич, 17, Нанні, 26, Шацьких, 37, Гусєв, 43, Гіоане, 52, 72, Рінкон, 58.
«Динамо» виступало в такому складі: Шовковський, Гавранчич, Саблич, Несмачний (Каддурі, 46), Дмитрулін, Юссуф, Гусєв (Огненович, 56), Гіоане, Белькевич, Нанні (Рінкон, 46), Шацьких.
Либонь, маріупольські футболісти не вірили в перемогу над чемпіоном. І в такому психологічному стані зазнали нищівної поразки, котра не прикрашає команду вищої ліги.
16 листопада. «Металург» (Запоріжжя) — «Чорноморець» (Одеса). 1:1. 3 500. Демченко, 40, з пенальті — Косирін, 82, з пенальті.
«Дніпро» (Дніпропетровськ) — «Таврія» (Сімферополь). 4:1. Венглинський, 18, 90+1, Максим’юк, 23, Єзерський, 29 — Іонідзе, 42.
Певний інтерес у нас викликав товариський поєдинок у столиці Росії. «Локомотив» (Москва) — «Спартак» (Москва). 2:2. Голи: Бузнікін, 89, Вагнер, 90 — Станич, 52, Павленко, 82. «Локомотив» виступав у такому складі: Нігматуллін, Сирхаєв, Пашинін, Мамінов, Бузнікін, Асатіані, Гуренко, Хатаженков, Паркс, Білялетдінов, Вагнер.
Велика група гравців клубу залізничників виступала цього дня за свої національні збірні. Тому проти спартаківської «основи» грали лише троє з тих, кого ми можемо побачити на полі стадіону в Черкізово 25 листопада у поєдинку проти киян: Паркс, Мамінов та Пашинін.
До речі, сьогодні у продаж надходять квитки на матч Ліги чемпіонів між московським «Локомотивом» і київським «Динамо». З компетентних джерел стало відомо, що на трибунах споруди українським уболівальникам виділено лише 900 місць. Ще двісті квитків передбачено для делегації українських VІP-персон, які розташуються у відповідних ложах, де не заведено галасливо підтримувати свою команду.
Однак «Динамо» підтримуватиме потужний енергетичний заряд від багатьох громадян країни, котрі вболіватимуть за свого чемпіона, сидячи біля телеекранів.