Сто першого дня перебування на посаді голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Володимир Яцуба, зібравши своїх заступників та помічників, виступив перед земляками по телебаченню. Адже сто днів — це загальноприйнятий термін для підбиття перших підсумків зробленого. Але не тільки через це. А й тому, що від нового губернатора тут чекали та продовжують чекати неабияких змін.

Відправляючи у відставку попередника Яцуби, Президент Леонід Кучма каменя на камені не залишив від області — так її розкритикував. «Мені особисто і моїй команді вдалося об’єктивно і грунтовно визначитися з усіх стратегічних напрямків діяльності», — запевнив земляків Володимир Григорович.

Тож він не так звітував (хоча й має чим та про що), як чи не вперше конкретно розповів, яким чином збирається повернути регіону та його населенню впевненість і порядок, зокрема, й правовий. Як діятиме, щоб уникнути стресових ситуацій і шоків від наслідків економічних реформ та приватизаційних процесів і в місті, і на селі. А ще Володимир Яцуба переконав мешканців області, що очолювана ним адміністрація тепер набагато «впливовіше» контролюватиме перебіг подій на споживчому ринку та в житлово-комунальній сфері, а також щодо захисту інтересів та конституційних прав громадян.

 

Дніпропетровськ.