Працівникам радіо і телебачення, галузі зв’язку та інформатизації
Сердечно вітаю вас з професійним святом — Днем радіо, телебачення і зв’язку.
Становлення України як держави з сучасною економікою, держави демократичної, правової великою мірою визначається ефективністю функціонування її телекомунікаційної, інформаційної інфраструктури. Це зумовлює зростання ролі галузі та інформатизації, електронних засобів масової інформації у здійсненні соціально-економічних перетворень, утвердженні країни у світовій співдружності.
Без радіомовлення, телебачення і надійного зв’язку нині неможливо уявити наше життя. Найціннішим багатством інформаційної сфери є люди, висококваліфіковані фахівці в галузі теле- і радіожурналістики та телекомунікацій. Держава сподівається, що ви і надалі якнайповніше задовольнятимете телекомунікаційні потреби споживачів, успішно виконуватиме конструктивну, консолідуючу функцію, прищеплюватимете усім членам суспільства почуття патріотизму, національної самосвідомості і громадянської відповідальності.
Бажаю працівникам зв’язку та інформатизації успіхів у впровадженні новітніх інформаційних та комунікаційних технологій, а журналістам електронних мас-медіа — творчих удач. Усім вам — міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.