Футбол

УЄФА надіслав на адресу президента національної федерації Григорія Суркіса вітальні листи у зв’язку з успішними виступами вітчизняних команд (U-17, U-19) у першому кваліфікаційному раунді чемпіонатів Європи відповідного віку. Менеджер юнацького й аматорського футболу УЄФА Клаудіо Негроні привітав збірну 1987 р. н., зазначивши, що українці продемонстрували високу майстерність і відвагу, заслужено очоливши свою групу.
Бокс
Чемпіон Європи у важкій вазі (до 90,7 кг) італієць П’єтро Ауріньо (четвертий у рейтингу WBC) відмовився від зустрічі з українцем Олександром Гуровим. Бій було заплановано на 22 листопада. Отже, Ауріньо втратив чемпіонський пояс. А Гуров тепер зустрінеться за вакантний європейський титул із претендентом, котрого запропонує Європейський боксерський союз. Нагадаємо, що свій останній бій Гуров провів 1 березня 2003 року, поступившись у поєдинку за звання чемпіона світу за версією WBA французу Мормеку.
Футзал
У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування плей-оф до чемпіонату світу 2004 року у Тайвані та відбірного турніру до ЧЄ-2005. Суперниками українців у боротьбі на першість планети стала команда Білорусі, з якою ми зіграємо 10 грудня в гостях. Матч-відповідь відбудеться за тиждень (17 грудня). Цікаво, що за жеребом українська збірна зустрінеться з командою Білорусі і в відбірковому турнірі до ЧЄ-2005. Компанію українцям та білорусам у групі 2 склали словаки та переможець кваліфікаційного турніру у групі А (там виступають збірні Болгарії, Вірменії, Румунії та Казахстану).
На турнірі «Кубок «Голосу України» для команд ЗМІ у четвер завершилися матчі у групах: «Український футбол» — «1+1». 2:2. «Новий канал» — ІСТV. 9:3. «Голос України» — «Команда». 6:0. «Інтер» — «Поверхность». 5:2. Отже, за третє місце боролися команди «Нового каналу» і «Поверхности». А перше-друге, як і на попередніх змаганнях, розіграли «Інтер» та «Голос України». Розповідь про підсумки турніру читайте в наступному числі нашої газети.