Баскетбол 

Кубок ФІБА. Група С. «Хімік» (Україна, Південний) — «Рок» (Естонія). 95:52. «Хімік» — 3 очки (2 гри), «Рок» — 3 (2), БК «Нептунас» (Литва) —2 (1), «Євраз» (Росія) — 1 (1).
Євроліга ФІБА. Група А. «Унікс» (Росія) — «Азовмаш» (Україна, Маріуполь). 96:64. «Унікс» — 10 очок, ПАОК (Греція) — 9, «Гавр» (Франція) — 8, «Широкий Брег» (Боснія), «Теліндас» (Бельгія), «Турк Телеком» (Туреччина) — по 7, «Азовмаш», БК «Аліта» (Литва) — по 6.
Футбол 
Матч Іран—КНДР у рамках відбіркового турніру Кубка Азії було зупинено на 61-й хвилині через те, що на поле кинули ручну гранату. Команда КНДР, одного з футболістів якої поранило, залишила поле за рахунку 1:0. Поки що невідомо, чи буде перегравання.
Товариський матч національних збірних. Польща—Італія. 3:1. Голи: Бак, 6, Клос, 18, Кржиновек, 85 — Кассано, 20.
Київське «Динамо» домовилося із срібним призером чемпіонату Литви «Каунасом» про трансфер 19-річного Едгараса Чеснаускіса. Молодший брат московського динамівця Дейвідаса Чеснаускіса, що грає на позиції лівого півоборонця, днями може підписати п’ятирічний контракт із чемпіоном України. Інтерес до литовського футболіста мали також кілька російських клубів, зокрема, московський «Локомотив».
 Хокей 
Завершилася дозаявочна кампанія для клубів російської суперліги. Найбільшу активність виявив воскресенський «Хімік», котрий підсилився одинадцятьма хокеїстами. Шістьох дозаявило нижньогородське «Торпедо», по п’ять — «Амур» та «Нафтохімік». До речі, в «Амурі» вдалося працевлаштуватися оборонцеві збірної України Андрію Срюбкові, який виступав за «Молот».
n Теніс 
Дніпропетровськ. Третій день турніру «Prіvat Bank Cup» подарував чимало сюрпризів. До третього кола змагань вийшов українець Орест Терещук, який обіграв третю ракетку змагань (66-й номер світового рейтингу) словака Кароля Бека — 2:6, 6:4, 6:4. Хорвати Іво Карлович і Маріо Анчич без особливих проблем упоралися зі Стефано Пескосолідо і Томашем Бердичем — 6:2, 6:2 і 6:3, 6:3, відповідно.
Програв росіянин Микола Давиденко, посіяний у Дніпропетровську під другим номером. Він поступився Яну Вацеку — 6:7(2), 3:6. Найтитулованіший учасник одиночного розряду — Марко Россе — поступився Андрію Столярову — 1:6, 7:6(7), 6:4. А румун Андрей Павел вибив із боротьби білоруса Володимира Волочкова і в чвертьфіналі сьогодні зустрінеться з Орестом Терещуком.
Не побачить дніпропетровська публіка на турнірі Марата Сафіна, котрий через травму ліктя знявся з турніру в парних змаганнях.
«Аве Марія» в... ліфті
Німеччина сьогодні захоплено читає газету «Bіld», у якій Борис Беккер щодня розповідає про темні сторони свого характеру. Наступного тижня у німецьких магазинах з’явиться автобіографія знаменитого в минулому тенісиста. З очевидною метою зробити собі рекламу Борис узявся за публікацію найпікантніших глав у популярній газеті «Bіld». Поки що вийшло два номери.
У першому з них Беккер пролив світло на відому історію, коли одружений Борис познайомився в барі з російською моделлю, випив з нею пива, а через рік відбивався від її дитини. «Гадаю, що я трохи недооцінив тоді ефект від кількох кухлів пива, — пише Беккер. — Можливо, причиною всього цього став скандал із дружиною Барбарою, після якого я і пішов у бар». Нагадаємо, що після тривалого судового розгляду Беккер визнав батьківство, здавши тест на ДНК.
У другій частині свого захопливого життєпису Беккер вирішив розповісти, що він робив наприкінці 1980-х — на початку 1990-х. Як з’ясувалося, не тільки і не стільки тенісом була забита голова Бориса. Адже саме тоді він став залежним від снодійного. Спочатку він вживав його нечасто, затим збільшував і збільшував дози, додаючи до ліків пиво і віскі.
У 1987 році Беккер уже «сидів» на цьому коктейлі. Як визнає Борис, на деякі матчі (зокрема, на двобій проти Стефана Едберга у фіналі Вімблдону) він виходив як сновида. Та навіть у такому стані німець показував добру гру. Впливу снодійного Борис позбувся лише в 1992 році.
У 1990-му Беккер випив стільки пива зі шнапсом на традиційному святі «Октоберфест», що у стані алкогольного сп’яніння попросив свою дружину його пристрелити.
Також Беккер згадує момент, коли він мало не накинувся на Паваротті, Домінго і Каррераса. Одного разу Борис застряг з ними в ліфті на півтори години. Тенорам було нудно, і вони вирішили заспівати «Аве Марія». «Мені стало лячно за своє життя, і я мало не накинувся на них», — заявив Беккер, який страждає ще й на клаустрофобію.