Футбольний турнір на Кубок народного депутата України Ігоря Челомбитка відбувся на його виборчому окрузі у містечку Тальне, що на Черкащині. У змаганнях взяли участь дитячо-юнацькі команди не лише навколишніх сіл, а й столиці.
Дві збірні з київського дитячого спортивного клубу «Сталь» під керівництвом заслуженого тренера України Леоніда Кривицького виборювали з тальнівчанами почесний приз. Крім переможців турніру, головними винуватцями чудового свята стали хлопчики та дівчатка Тальнівської дитячо-юнацької спортивної школи. Адже їх ДЮСШ виповнилося 20 років. З нагоди ювілею Ігор Челомбитко подарував юним спортсменам району найсучасніший телевізор, відеоплеєр, футбольну форму. Кожен малий фізкультурник одержав від народного депутата календарі, вимпели та інші сувеніри футбольного клубу київського «Динамо». А найдорожчим дарунком для майбутніх чемпіонів стали шкіряні м’ячі з автографами кумирів.
Крім урочистостей у ДЮСШ, кияни побували у Тальнівській дитячій школі-інтернаті. Спортивний клуб «Сталь» і народний депутат привезли для дітей теплі куртки та шапки. Домовилися про шефство столичних спортсменів над сиротинцем.
Черкаська область.