Кубок УЄФА. 1/32 фіналу. Перші матчі. 6 листопада.
«Динамо» (Хорватія, Загреб) — «Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ). 0:2. Голи: Венглинський, 8, Максим’юк, 84.
«Динамо»: Туріна, Седлоски, Міятович, Дрпич, Кржнар (Штрок, 46), Мікич, Агич, Муйчин, Кранчар, Міту (Да Сілва, 61), Захора (Бартолович, 73).
«Дніпро»: Куслій, Грицай, Русол, Матюхін, Назаренко, Михайленко, Максим’юк, Ротань (Шелаєв, 64), Рикун (Поклонський, 82), Костишин, Венглинський (Валяєв, 88).
Арбітр — Фріц Штухлик (Австрія).
Загреб. Стадіон «Максимир». 6 градусів. 12 000 глядачів.
Красива й переконлива перемога, здобута завдяки чітким командним діям, ефективній тактиці, високій ігровій дисципліні, — так можна прокоментувати успіх команди Євгена Кучеревського у столиці Хорватії. Здолав «Дніпро» далеко не останню і не найгіршу команду континенту, скоріше — навпаки.
Уже перша серйозна атака українців стала для господарів фатальною. Рикун швидко пробіг з м’ячем від центру поля до карного майданчика загребців. А далі сталося те, про що кажуть: усе, що не робиться, то на ліпше. Рикун зробив передачу направо на вільного Костишина. Щасливий для нас рикошет, і м’яч опинився вже зліва у Венглинського. А того не треба вчити, як забивати. Влучний удар низом, і ми повели перед — 1:0!
Слід сказати, що футболісти «Дніпра» дуже сумлінні учні, котрі намагаються не повторювати колишніх помилок й дуже ефективно користуються здобутим досвідом. Тому більше часу м’ячем володіли господарі. Однак дніпряни діяли холоднокровно і гостро контратакували. Оця комбінація Назаренко—Максим’юк добре відпрацьована. Її застосовували кілька разів, і одного разу вона завершилася виходом Романа сам на сам із воротарем і майстерно виконаним ударом — 2:0! Наша перемога!