Тому ми й вирішили провести і другий турнір з футзалу (міні-футболу) на призи «Голосу України». Тим більше, що нашим колегам з інших столичних редакцій і телеканалів, котрі не байдужі до шкіряного м’яча, дуже сподобався перший турнір.

Нагадаємо, він відбувся взимку нинішнього року. У фіналі тоді зустрілися команди «Голосу України» та телеканалу «Інтер». Гра була гостра і безкомпромісна. Якщо відверто, то обидва колективи заслуговували на перше місце. Але то був саме той випадок, коли рідні стіни допомагали.

І от новий старт. Події знову розгортатимуться в нашому затишному редакційному спортзалі. Боротьбу за першість вестимуть вісім команд, які розподілені на дві групи. Потім відбудуться стикові зустрічі. Пропонуємо склад учасників нинішнього турніру: команди телеканалів — «Інтер», «1+1», «Новий», ІСTV, НВО «Повєрхность», редакцій газет — «Український футбол», «Команда» та «Голос України».

Отже, ласкаво просимо учасників! А читачам пропонуємо стежити за нашими повідомленнями. Про перебіг змагання ми інформуватимемо вас оперативно. Сподіватимемося, що так чинитимуть і наші колеги — учасники турніру.

Віктор БРАНИЦЬКИЙ, спортивний оглядач «Голосу України».