Футбол. Андрій Шевченко взяв участь у програмі «Мілан Ченнел» «Segnі Partіcolarі». Український нападник зміг поспілкуватися у прямому ефірі з Джорджем Веа, котрий проживає тепер в Амстердамі. Колишній гравець «Мілана» сказав: «Приємно знову почути Андрія! Я бачив його в матчі із «Сампдорією», у якому він забив два чудові голи, відмінно зіграно!»
Шевченко подякував за теплі слова на свою адресу: «Джордж зіграв важливу роль у перші дні мого перебування в «Мілані». Ми чудово розуміли один одного, у моїй кімнаті досі висить футболка з його автографом. Пам’ятаю ще той день, коли він вітав мене на центральному полі «Міланелло», я був зворушений».
Веа закінчив свій виступ ще одним компліментом українцю: «Шевченко — великий футболіст. Він багато працює, щоб домогтися тих результатів, що він демонструє на полі. І винагороджений за свою працю. Знову переглядав його манчестерський пенальті і дуже радів, що він забив такий важливий м’яч. Сподіваюся, Андрій одержить «Золотий м’яч», він заслужив його».