Футбол. Перший поза межами України турнір пам’яті видатного тренера Валерія Лобановського завершився перемогою команди «Динамо» (Лос-Анджелес), котра у фіналі перемогла (2:0) клуб «Російські зірки» (Нью-Йорк). Готував каліфорнійських динамівців до цього турніру колишній гравець київського «Динамо» і збірної СРСР Олександр Хапсаліс.
Матчі в Нью-Йорку мали великий інтерес у наших колишніх співвітчизників. Почесним президентом турніру був капітан знаменитого «Динамо» (Київ) зразка 1961 року Віктор Каневський. Він і зробив перший символічний удар по м’ячу.
Суддівську колегію очолював арбітр всесоюзної категорії, колишній киянин Володимир Грінберг. На матчах були присутні олімпійські чемпіони, фігуристи Віктор Петренко та Оксана Баюл, володар золотої нагороди Олімпіади в Сеулі у складі футбольної збірної СРСР Ігор Скляров, багаторічний капітан одеського «Чорноморця» Василь Іщак, який прилетів з Торонто, та відомий тренер Юхим Школьников (за океаном проходить курс лікування) і багато інших знаних у футболі людей.
У кав’ярні «Пушкін», що на Брайтон-Біч, було відкрито фотовиставку, присвячену легендарному тренерові. Тут пройшов і вечір його пам’яті.