Велоспорт (шосе). Шестеро українських спортсменів — Ярослав Попович, Володимир Білека, Руслан Грищенко, Володимир Дума, Сергій Авдєєв та Юрій Мітлюшенко — і на наступний сезон залишаються в укомплектованому складі команди «Ландбувкредит Колнаго».
Цей колектив з Бельгії завершив сезон на 27-му місці у всесвітній командній класифікації. На 2004 рік у нього значно вища мета. Та найголовніше — здобути право на участь у найпрестижніших велоперегонах «Тур де Франс».
Першого дня березня оберуть вісім вайлд-карт. Названо команди, котрі додатково отримають від організаторів право на участь у «Великій петлі» (так називають «Тур де Франс»).
У «Ландбувкредит-Колнаго» шанси доволі високі. І, напевне, найбільш «українська» велокоманда Західної Європи отримає право взяти участь у турі.
Новим спортивним директором команди став відомий у велоспорті Адріано Баффі. Тепер він працює технічним директором федерації велоспорту Італії. За умовами контракту він зможе поєднувати роботу і в команді, і в федерації.
Нехай вони зароблять хороші гроші. А ми маємо і свої інтереси. Більшість із названих велогонщиків — кандидати до національної збірної України. Тому дуже хочеться, щоб вони зберегли якомога більше сил. Адже неабияк розраховуємо на їхні успішні виступи і на Олімпіаді-2004 в Афінах.