Нещодавно 243 польські студенти проходили державну атестацію, складали державні іспити і захищали дипломні роботи на здобуття рівня магістра в Міжрегіональній академії управління персоналом. Успішно витримавши державну атестацію, вони отримають два дипломи: державного зразка та диплом випускника МАУП.

Польські студенти здобували освіту у Варшавському центрі дистанційного навчання МАУП за такими актуальними на сучасному ринку праці спеціальностями, як менеджмент, фінанси, психологія , соціологія, управління трудовими ресурсами.

Україно-польське співробітництво в галузі освіти стало перспективним напрямом розвитку міжнародних зв’язків Міжрегіональної академії управління персоналом. З 1997 року на базі Вищої соціально-економічної школи (ВСЕШ) у Варшаві польські студенти отримують вищу освіту за допомогою Інтернет, інтерактивного телебачення і традиційних консультацій. Складати держіспити і захищати дипломи польські випускники відповідно до вимог польського освітнього відомства повинні в Україні. Саме тому вже вдруге за цей рік академія приймає групи польських студентів МАУП — 18 січня цього року 69 польських студентів уже отримали дипломи магістрів.

Наступний етап здійснення україно-польського освітнього проекту — створення телевізійного університету. Цей вид дистанційного навчання дасть можливість студентам магістерських студій у Варшаві і Києві слухати лекції української, польської професури по телеканалу EDUSAT, а потім поштою або через Інтернет відправляти виконані роботи і тести до деканату.

Для вивчення польської та інших іноземних мов в академії відкрито спеціалізовані курси. А переможці Всеукраїнської олімпіади з польської мови, яка згідно з наказом Міністерства освіти і науки України традиційно проходить у МАУП, щороку їздять на стажування до Варшави.

Як зазначив ректор МАУП Валерій Бебик, «цей україно-польський освітянський проект є ще одним проявом дружніх добросусідських відносин між нашими країнами, який відкриває шлях до побудови спільного Європейського дому. Дуже добре, що зусилля польського і українського вищих навчальних закладів знаходять підтримку відповідних посольств у Києві та Варшаві».