Заява лідера «Нашої України» Віктора Ющенка про те, що йому особисто і деяким іншим представникам блоку загрожує фізична небезпека від рук найманих убивць, схоже, розвеселила «добре продуманим піаром» лише «аналітика» Дмитра Джангірова та тих, кого «піарить» сам «незалежний журналіст». Принаймні Президент Леонід Кучма доручив СБУ та МВС провести перевірку інформації про загрозу життю та здоров’ю екс-прем’єра і майбутнього претендента на президентську посаду і підписав доручення, згідно з яким Ющенкові в разі потреби гарантуватимуть безпеку.
Тим часом прес-служба «НУ» розповсюдила заяву члена фракції Сергія Ратушняка, в якій депутат попереджає про формування антиопозиційних загонів з амністованих недавно в’язнів. Завданням цих загонів, запевняє пан Ратушняк, буде «переслідування і, зокрема, банальне відстрілювання опозиціонерів». Для цього «вже створено три групи для фізичної розправи і знищення регіональних лідерів опозиції».
Багато «найрізноманітнішої інформації» і в ще одного «нашоукраїнця» — Євгена Червоненка. Турбуючись про безпеку лідера, він має намір поєднати депутатські обов’язки з незвичною службою... персонального водія Віктора Ющенка на час виборів. «Я професійно вмію водити машину в екстремальних ситуаціях, а КамАЗи в нас, на жаль, часто їздять не за правилами...», —пояснив таке суміщення професій «Версіям» пан Червоненко.